ZAPACH PALIWA PO ZATANKOWANIU DO PEŁNA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • masti21
    Classic
    • 2018
    • 10

Maicroft, nie zawsze firma, która dowozi pracowników do mnie na zakład nawet w 20-kilku osobowym busie ma tacho kierowcom to rybka, bo to raptem jakieś 50 km w jedną stronę, ale widziałem, że tacho mają

[ Dodano: Wto 01 Wrz, 15 14:51 ]
    Zamieszczone przez oolsztyniak
    Zamieszczone przez rafiki
    Jakoś nie umiem na ich stronie znaleźć
    Ty już tam nie węsz :P
    A co? Zabronisz mi? :P Czy może jest tam coś o czym nam nie powiedziałeś? :satan
  • masti21
    Classic
    • 2014
    • 1

Witam. Jestem tu nowy, sprawdzałem ale nie widziałem nigdzie tego tematu, jeśli jest to proszę o podesłanie linku. Z góry dzieki.

Otóż problem jest następujący. Po zatankowaniu do pełna albo za około 200-250 zł ( większe ilości paliwa) w samochodzie zanim przejedzie się gdzieś około 50 km czuć paliwo. Nie wiem czy to jakiś problem z odpowietrzeniem, pompą, albo samym bakiem? Ktoś miał ten problem ?

Skoda octavia 1.6 AEE 75 KM 2000r po lifcie.

Pozdrawiam wszystkich, Konrad

Komentarz

• Wally
      RS
      • 2012
      • 3790
      • Volkswagen

masti21, zamień duże litery w temacie na normalne, bo jak się jakiś mod obudzi to owoca zarobisz :wink:
      w jednym z poprzednich samochodów u mnie okazało się, że przerwany był w jednym miejscu przewód pomiędzy zbiornikiem a wlewem i nie dość, ze paliwo (niewielkie ilości na szczęście) uciekało to waliło w całym samochodzie - być może to ale najlepiej podjechać do jakiegoś mechanika, który sprawdzi co i jak
      Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
      => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
      => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
      "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• Tatra
        Ambiente
        • 2011
        • 248
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Tak jak wyżej. Czesto się zdarza, że przewód "odpwoietrzenia" zsuwa się ze swego miejsca i czuć benzyne w aucie po zatankowaniu.

" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
        Pzdr. - 1.6 MPI

Komentarz

Pracuję...